Veet tuotteiden käyttäminen ensimmäistä kertaa

Ensimmäistä kertaa kokeileminen voi olla välillä pelottavaa ja ensimmäistä kertaa ihokarvoja poistaessa se on normaalia. Mahdollisuuksia on niin monia että ne varmasti herättävät kysymyksiä ensimmäisellä kerralla. Vaha vai voiteet? Vahaliuskat vai lämminvaha? Veet on täällä vastaamassa kysymyksiisi ja opastamassa sinua!

Kattavalla ohjeistuksella, voit huoletta tutustu tuotteisiin ensikertaa käytäessä. Jos et ole varma mikä tuote sopii sinulle parhaiten voit käyttää "Löydä oma Veet" -hakua, jonka avulla löydät sinulle sopivan tuotteen. Sinun ei tarvitse tietää kuin haluttu lopputulos, alue jolta haluat poistaa ihokarvat ja ihotyyppisi (jos tiedät sen), näillä tiedoilla olet jo matkalla kohti täydellistä ja sileää ihoa. Jos et ole koskaan käyttänyt Veet tuotteita suosittelemme aloittamaan ihokarvojen poiston jaloista. Kokemuksen karttuessa voit myös poistaa ihokarvoja herkemmiltä alueilta, kuten bikinirajoista ja kainaloista. 

Katso myytit ja totuudet osio, sillä sieltä löydät vastaukset yleisimpiin kysyttyihin kysymyksiin ja näät mitä muut käyttäjät ovat sanoneet Veet tuotteista. Täältä löydät kätevät vinkit ja suositukset! Kun olet kokeillut tuotteita, niin jaa meille kokemuksesi.