Kuinka luoda kylpyläkokemus kotona Veet Spawaxilla

On ihanaa olla hemmoteltavana aina silloin tällöin, mutta aika ja raha rajoittavat kylpylässä vietettyjen rentouttavien päivien määrää normaalissa arkielämässä päivittäisten velvollisuuksien ohella. Tämän lisäksi kylpyläkäynnin hinta saattaa nousta nopeastikin hoitojen lukumäärän kasvaessa – tämä puolestaan saattaa tehdä kokemuksesta hieman vähemmän rentouttavan!

Hemmottelua ei kuitenkaan tarvitse skipata! Jos pidät hemmottelusta, mutta aikasi ja lompakkosi eivät välttämättä taivu, voit helposti muuttaa kylpyhuoneesi omaksi privaattikylpyläksesi yhdeksi illaksi, jolloin voit purkaa stressiä ja suorastaan nuorentua oman kotisi mukavuudesta.

Musiikki

Useimmat kylpylät soittavat kevyttä, rauhallista taustamusiikkia, joten miksi et tekisi samaa koti-iltaa aloittaessasi? Oikeanlainen musiikki rentouttaa mielen ja ruumiin, joten laita lempisoittolistasi soimaan tai etsi verkosta kevyttä ja rentouttavaa musiikkia. Sammuta kännykkäsi virta tai jätä se toiseen huoneeseen ollaksesi häiriöttä.

Kynttilät

Täynnä eteerisiä öljyjä olevat tuoksukynttilät voivat todella parantaa kotikylpyläkokemusta. Valuta itsellesi kuuma kylpy, himmennä valoja ja sytytä lempikynttiläsi rentouttaaksesi mielesi samalla kun kylpy huuhtoo jännitteen ja stressin pois kehostasi. Laventelintuoksuiset kynttilät ovat täydellisiä rentouttamaan kehon, ja jos etsit kenties jotain nuorentavampaa ja virkistävämpää eukalyptus on hyvä valinta myös. [1] Muista varmistaa, että kynttilä on turvallisella paikalla[2].

Kuorinta

Kylvyssä ollessasi on täydellinen hetki kokovartalokuorintaan esimerkiksi kuorintasuolalla. Tällä tavalla pääset eroon toksiineista ja kuolleista ihosoluista kehossasi, jolloin ihosi jää pehmeämmäksi ja sileämmäksi. Voit myös kokeilla hiusmaskia – esimerkiksi kookosöljy jättää hiuksesi todella pehmeiksi ja parantaa hiustesi kuntoa. Varmista ihosi pehmeyden säilyvyys käyttämällä myös kosteuttavaa voidetta koko kehosi alueelle silloin, kun ihosi on vielä kostea kylvyn jäljiltä.

Älä unohda laittaa pyyhettäsi pyyhekuivaimeen ennen kylpyä, jotta pääset nauttimaan lämpimän pyyhkeen tunnusta kylvystä noustessasi.

Karvojenpoisto

Vahauksen ollessa mukava hoito salongissa, se on myös yhtä helppoa toteuttaa itse kotona. Veet Spawax elektroninen lämminvahapakkaus, joka on täydellinen kotihoidon mukavuuden toteuttamiseen, antaen tuloksia jotka kestävät jopa 28 päivää[3]. Lisäksi, vahaa lämmittäessäsi se hohtaa pinkkinä ja tuoksuu hyvältä, jotta saisit rentouttavan kylpylätunnelman. Laputon tekniikka tarkoittaa, että voit levittää vahan ja sen kuivuttua vetää sen irti ilman lappuja. Voit käyttää tuotetta jalkoihin, kainaloihin ja jopa bikinirajojen alueelle ja tuntea itsesi kylpylän raikkaaksi karvattomaksi jumalattareksi.

Pedikyyri

Jalat unohtuvat helposti hemmottelun ohessa, mutta niille on helppo osoittaa rakkautta! Liota jalkojasi 10-15 minuuttia lämpimässä vedessä pehmittääksesi jalkojesi ihon. (Samalla on loistava aika käyttää myös kasvonaamiota – nojaudu rentoon asentoon ja odota.)

Voit valmistaa oman jalkakuorinta-aineen sekoittamalla oliiviöljyä, suolaa ja pari tippaa piparminttuöljyä, joka on hyväksi verenkierrolle[4]. Hiero tätä sekoitetta jalkoihisi pyörivällä liikkeellä jalkapohjan, kantapään ja varpaiden alueelle ennen kuin peset aineen pois ja lisäät jalkoihisi kosteuttavaa voidetta. Kun jalkasi tuntuvat kuivilta, pieni viilaus ja lakkaus kynsille viimeistelevät jalkasi.

Nyt olosi pitäisi olla hyvä ja rentoutunut… mikset puhaltaisi kynttilöitä sammuksiin ja kylpylätunnelmalle ominaisesti heittäytyisi sohvalle piparminttutee kädessä ja lämmin kylpytakki päälläsi![1] http://www.sparkpeople.com/resource/slideshow.asp?show=102

[2] http://candles.org/fire-safety-candles/candle-safety-rules/

[3] Only applicable to Veet waxes. Satisfaction survey carried out by Biophyderm in 2007 with 30 voluntary consumers.

[4] https://www.organicfacts.net/health-benefits/essential-oils/health-benefits-of-peppermint-oil.html