Face Precision Wax Strips Easy-Gelwax Technology Normal Skin

Ihotyyppini on

  • Normaali

Valmistelu

  • Käyttövalmis

Hoidon kesto

  • Pitkäaikainen
  • lopputulos

Kehon osa

  • Kasvot

Tuotteen ominaisuudet

  • 20 vahaliuskaa
  • 4 puhdistuspyyhettä
  • 1 ohjevihkonen

Tuotteen Kuvaus

Kohtaa maailma itsevarmana uusien kasvoille tarkoitettujen Veet -vahaliuskojen avulla. Uusi geelimäinen koostumus Easy-Gelwax -teknologialla: Levittyy hyvin ja tarttuu aktiivisesti lyhimpiinkin karvoihin*, ei ihoon. * 1,5 mm Poistaa ihokarvat juurineen - jopa 28 päivää kestävä sileys. Voit luottaa siihen, että saavutat loistavat tulokset jo ensimmäisellä käyttökerralla, vaikket olisikaan käyttänyt vahaliuskoja aiemmin. Liuska on suunniteltu mahdollistamaan tarkasti kohdistetun käsittelyn, joten se sopii erinomaisesti pienten ja herkkien alueiden, kuten ylähuulen, poskien ja leuan, karvojen poistoon. Huolella harkittu koostumus, jossa kosteuttavista ainesosistaan tunnettua karitevoita ja Acai-marjojen tuoksua. Sopii normaalille iholle. Nauti geelikoostumuksen miellyttävästä tunteesta ihollasi, geelin hyvästä tuoksusta sekä sen kauniista väristä.

WAX STRIPS

Ingredients: Hydrogenated Styrene/Methyl Styrene/Indene Copolymer, Paraffinum Liquidum, Silica, Polyethylene, Parfum, Butyrospermum Parkii Butter, Limonene, CI 77891, CI 15850


WIPES

Ingredients: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

Lue pakkauksessa annetut varotoimet huolellisesti ennen Veet Wax Strips -vahaliuskojen käyttöä. Liuskoja ei tarvitse hieroa käsien välissä niiden irrottamiseksi toisistaan! 4 helppoa vaihetta upeiden tulosten saavuttamiseen:
1. Erota kaksi liuskaa toisistaan ns. esileikattua linjaa pitkin. Irrota varovasti yksi liuska ulospäin pyöristettyjen kaistaleiden avulla.
2. Karvat kasvavat alaspäin sekä vasemmalle ja oikealle, joten vahaa molemmat puolet erikseen. Aseta yksi liuska ylähuulesi toiselle puolelle siten, että pyöristetty kaistale osoittaa karvojen kasvusuuntaan. Hiero sitten karvojen kasvun suuntaisesti (nenästä poispäin).
3. Pidä iho kireällä. Tartu liuskaan ja vedä liuska poispäin itsestäsi mahdollisimman ripeällä liikkeellä, karvojen kasvusuunnan vastaisesti. Irrota liuska yhdellä nopealla repäisyllä, mieluummin ihon läheltä kuin kaukana ihosta.
4. Vahauksen jälkeen, puhdista mahdolliset vahajäänteet iholta Perfect Finish -puhdistuspyyhkeellä.

Varoitukset

Säilytä pakkaus ja ohjevihkonen myöhempää tarvetta varten.Lue ohjevihkonen huolellisesti ennen käyttöä ja noudata siinä annettuja ohjeita ja varoituksia. Sopii ylähuulen, poskien ja leuan käsittelyyn. EI SOVI pään, kasvojen, silmäripsien, nenän, korvien, sukuelinten ja peräaukon ympäristön, nännien tai muiden kehonosien karvoituksen poistoon. Älä vahaa herpesrakkuloiden, suonikohjujen, arpien ja luomien päältä tai finnistä, ärtynyttä tai auringossa palanutta ihoa tai ihoa, joka on aiemmin ärsyyntynyt vahaamisesta. Pidä aina kolmen vuorokauden tauko vahakäsittelyjen välillä. Jos käytät ihoon vaikuttavaa lääkitystä tai kärsit ihosairaudesta, neuvottele lääkärin kanssa ennen vahaliuskojen käyttämistä. Vahaaminen ei sovi vanhuksille, diabeetikoille tai A-vitamiinijohdoksia (retinoideja) syöville henkilöille. Jos et ole kokeillut vahaamista aiemmin, vahaaminen kannattaa aloittaa sääristä. Kun sinulla on jo kokemusta, voit siirtyä vahaamaan kasvojen herkempiä alueita. Ennen kuin aloitat, varmista, että iho on kuiva ja hyvässä kunnossa (ei ärtyneisyyttä) eikä siinä ole rasvaa, öljyä tai deodoranttia. TESTAA IHON REAKTIOTA ennen jokaista käyttökertaa kokeilemalla tuotetta käyttöohjeen mukaisesti ensin pienelle ihoalueelle siihen kehonosaan, jonka haluat käsitellä. Jos mitään haittavaikutuksia ei ole ilmennyt VUOROKAUDEN aikana, voit jatkaa käyttöä. Jos koet käytön aikana polttelua tai pistelyä, poista tuote välittömästi käytetyn vahaliuskan kääntöpuolen, puhdistuspyyhkeen tai vauvaöljyn avulla ja huuhtele sen jälkeen runsaalla vedellä. Jos poltteleva tunne jatkuu, hakeudu lääkärin hoitoon. Älä kuitenkaan vahaa samaa kohtaa useammin kuin kerran. Iho saattaa tuntua herkemmältä vähän aikaa käsittelyn jälkeen, joten vältä raapimista. Suosittelemme välttämään hajustettujen tuotteiden ja itseruskettavien tuotteiden käyttöä sekä uimista ja auringonottoa vuorokauden ajan käsittelyn jälkeen. Jos puhdistuspyyhkeet loppuvat, voit käyttää niiden sijaan vauvaöljyä. Älä yritä poistaa vahaa vedellä, saippualla tai alkoholilla. PIDÄ POISSA LASTEN ULOTTUVILTA. Jos tuotetta on syöty, ota yhteyttä lääkäriin. Ota tuotteen pakkaus mukaasi. Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu lääkärinhoitoon. Tuotetta voi käyttää raskauden aikana, mutta tällöin vahaaminen saattaa aiheuttaa mustelmia. Säilytä tuote kuivassa ja viileässä paikassa.