Spawax Starter Kit

Ihotyyppini on

 • Normaali
 • Herkkä
 • Kuiva

Valmistelu

 • 20 - 30 minuuttia

Hoidon kesto

 • Pitkäaikainen
 • lopputulos

Kehon osa

 • Jalat
 • Kainalot
 • Kädet

Tuotteen ominaisuudet

 • Vahanlämmitysastia ja kans
 • Lasta
 • Virtajohto
 • 6 vahakiekkoa
 • Ohjelehtinen

Tuotteen Kuvaus

Veet Spawax vahaa ihosi täydellisen sileäksi. Ammattilaistasoinen vahanlämmityslaite sulattaa vahan sekä pitää sen sopivan lämpöisenä ja takaa siten yhtä hyvät tulokset kuin kauneushoitolassa. Käyttö on helppoa: Levitä vaha iholle, anna kuivua ja vetäise irti yhdellä nopealla liikkeellä. Erillisiä karvanpoistoliuskoja ei tarvita. Vaha irrottaa jopa vain 2 millimetrin pituiset karvat. Ihosta tulee kaunis ja silkinpehmeä, ja liljan sekä viikunan tuoksut viimeistelevät hemmotteluelämyksen.

Glyceryl Rosinate, Cera Alba, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Paran, Aqua, Triethylene Glycol Rosinate, Ethylene/VA Copolymer, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Limonene, Ethylene Dioleamide, Octadecyl Di-t-butyl-4-hydroxyhydrocinnamate, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, CI 77891, CI 77742.

1. Pane vahanlämmitysastiaan haluamasi kehonosan vahaamiseen tarvittava määrä vahakiekkoja (katso taulukko pakkauksen sivulla).
2. Kytke laitteeseen virta, niin se alkaa sulattaa kiekkoja. Käyttövalmis vaha on koostumukseltaan sileää. Sulamiseen menee noin 30 minuuttia (jos kiekkoja on neljä).
3. Levitä vahaa lastalla noin appelsiininkuoren paksuinen kerros karvojen kasvusuuntaan (polvesta nilkkaan). Yritä tehdä vahakaistaleen loppupäästä vähän paksumpi, jotta siihen on helpompi tarttua.
4. Odota 30–60 sekuntia eli kunnes vaha tuntuu koskettaessa kuivalta. Kiristä ihoa. Tartu vahakaistaleen paksumpaan päähän ja vetäise irti yhdellä erittäin nopealla liikkeellä karvojen kasvusuunnan vastaisesti (nilkasta polveen).
5. Puhdista ylimääräinen vaha vauvaöljyllä tai käytetyllä vahalla tai jälkihoitopyyhkeillä (myydään erikseen).

Varoitukset

NOUDATA AINA KÄYTTÖOHJEITA. LÄMMITTÄMINEN. TÄRKEÄÄ: POISTA KANSI JA SUOJAFOLIO ENNEN VAHAN LÄMMITTÄMISTÄ.
VAROITUS: YLIKUUMENTUNUT VAHA VOI AIHEUTTAA PALOVAMMOJA. Älä lämmitä vahaa liikaa. Noudata suositeltuja lämmitysaikoja (ota aika kellosta). Jos unohdit purkkiin kannen tai vaha pääsi ylikuumenemaan, ÄLÄ KOSKE PURKKIIN ja anna sen jäähtyä tunnin ajan. Jos ylikuumentunutta vahaa joutuu iholle, pidä ihoa juoksevan kylmän veden alla 10 minuuttia ja käänny välittömästi lääkärin puoleen.
Jos tuotetta on nielty, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin ja näytä tuotteen pakkaus. Tuote on suunniteltu käytettäväksi sääriin, kainaloihin, bikinirajaan ja ylähuuleen, mutta se ei sovi rintoihin, kulmakarvoihin, eikä intiimialueille. Älä käytä iholle, jolla on suonikohjuja, arpia tai luomia tai joka on rikki, ärtynyt tai palanut. Kysy lääkärin neuvoa ennen tuotteen käyttöä, mikäli käytät ihoon vaikuttavia lääkkeitä tai kärsit ihoon liittyvästä sairaudesta. TEE YLIHERKKYYSTESTI ennen jokaista käyttökertaa. Levitä käyttöohjeiden mukaan vahaa pienelle ihoalueelle, jonka aiot käsitellä, ja hiero ihoa lopuksi jälkihoitopyyhkeellä. Jos 24 TUNNIN kuluessa ei ilmene haittavaikutuksia, voit aloittaa tuotteen käytön. Jos tunnet käytön aikana kirvelyä/poltetta, poista vaha välittömästi ja huuhtele huolellisesti vedellä. Jos tunne jatkuu, käänny lääkärin puoleen. Jos et ole koskaan aikaisemmin käyttänyt vahaa, suosittelemme aloittamaan sääristä. Vasta kun olet saanut hieman kokemusta, kannattaa siirtyä herkkiin ihoalueisiin, kainaloihin, bikinirajaan ja kasvoihin. Herkillä ihoalueilla on suositeltavaa käsitellä sama alue vain kerran yhden vahauksen aikana. Suosittelemme, että odotat 24 tuntia ennen antiperspirantin tai hajustettujen tuotteiden käyttöä ja auringonottoa. On normaalia, että iho punoittaa vahauksen jälkeen. Älä raavi ihoa karvanpoiston jälkeen, koska se voi aiheuttaa ihoärsytystä. Vahaus ei sovellu ikääntyneille tai diabeetikoille. Vahaus sopii raskaana oleville naisille, mutta se saattaa aiheuttaa mustelmia.