Veet Easy Wax Refill strips 24 kpl.

Tuotteen ominaisuudet

  • Dermatologisesti testattu

Tuotteen Kuvaus

Tarkoitettu käytettäväksi Veet-kuumavahatuotteiden kanssa.

Kotivahauksen yksinkertaiset vaiheet. - Levitä vaha karvojen kasvusuuntaan.
Peitä vahakerros karvanpoistoliuskalla ja silitä liuskaa useita kertoja karvojen kasvusuuntaan, jotta vaha tarttuu karvoihin.
Kiristä ihoa, tartu vetokaistaleeseen ja repäise liuska irti yhdellä erittäin nopealla, karvojen kasvusuunan vastaisella liikkeellä. Samaa liuskaa voi käyttää useita kertoja yhden karvanpoistosession aikana. - Pyyhi lopuksi iholle mahdollisesti jäänyt vaha Veet-kuumavahatuotteen mukana saamiesi ohjelden mukaisesti. SÄILYTETTÄVÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA.

Säilytä pakkaus ja ohjeet. Sopii jaloille, käsille, kainaloille ja bikinirajaan.
EI SOVI muualle kasvoihin, päähän, rintoihin, peräaukon alueelle, genitaalialueelle tai muihin kehon osiin. Älä käytä rakkuloihin, suonikohjuun, arpiin, luomiin, laikukkaaseen, rikkoutuneeseen, ärtyneeseen tai auringon polttamaan ihoon tai iholle joka on reagoinut huonosti tuotteeseen aikaisemmin. Jätä vähintään 72 tuntia väliä karvanpoistojen väliin. Tarkista aina lääkäriltä ennen käyttöä mikäli käytät ihoon vaikuttavia lääkkeitä tai kärsit jonkinlaisesta ihotaudista. Vahaus ei sovi vanhuksille, diabeetikoille tai henkilöille jotka ottavat oraali retinoideja. TESTAA IHON REAKTIO aina ennen käyttöä pienelle kohdalle ihoa. Jos 24 tunnin jälkeen et ole saanut huonoa reaktiota voit jatkaa käyttöä. Mikäli koet kirvelyä tai kihelmöintiä käytön aikana, poista tuote välittömästi ja huuhtele kylmällä vedellä. Mikäli polttava tunne jatkuu hanki lääkärin apua. SÄILYTÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA. Mikäli tuotetta niellään ota heti yhteys lääkäriin ja ota mukaasi tuotteen pakkaus. Vältä kosketusta silmien kanssa. Mikäli näin kuitenkin tapahtuu - huuhtele runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Suosittelemme käyttämään Veet täyttöpakkauksia. Vahaus sopii raskaana oleville naisille, mutta voi aiheuttaa mustelmia. VAROITUS. Käytössä pakkaus on kuuma. Anna sen jäähtyä ennen poistamista laitteesta. Adaptereiden, useiden pistokkeiden tai jatkokaapeleiden käyttö on kielletty.