Veet Expert Cold Wax Strips Legs & Body Normal Skin 20kpl

Tuotteen ominaisuudet

  • Normaalille iholle
  • Jalat & Keho
  • 20 Wax Strips + 2 Perfect Finish Wipes
  • Dermatologisesti testattu

COLD WAX STRIPS, ingredients: Hydrogenated Styrene/Methyl Styrene/Indene Copolymer, Paraffinum Liquidum, Silica, Polyethylene, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamate, Parfum, Butyrospermum Parkii Butter, Limonene, Citric Acid, CI 77891, CI 15850

WIPES, ingredients: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Camelina Sativa Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Parfum, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Linalool

Näin käytät Veet -kylmävahaliuskoja

Ennen ja jälkeen vahauksen

Jalkojen vahaus

Käsivarret, jalat & hankalat alueet

4 Helppoa vaihetta erinomaiseen lopputulokseen

Vahaliuskoja ei tarvitse hieroa käsien välissä ennen erottamista!

1. Vedä hitaasti liuskat erilleen pyöristetyistä kaistaleista.

2. Aseta yksi vahaliuska iholle karvan kasvusuuntaan. Varmista, että liuskan pyöristetty kaistale on karvan kasvusuuntaan, jotta vaha tarttuu hyvin.

3. Pidä kiinni kaistaleesta. Pidä ihoalue tiukkana. Vetäise liuska taaksepäin (NIIN NOPEASTI KUIN PYSTYT!) yhdellä nopealla liikkeellä mahdollisimman läheltä ihoa.

4. Vahaamisen jälkeen pyyhi vahajäämät iholta arganöljyä sisältävällä Perfect Finish -kosteuspyyhkeellä tai kokeile kosteuttavaa Veet Multi-Benefit -öljyä.

Lue käyttöohje ja varoitukset huolellisesti ennen kuin käytät Veet-vahaliuskoja.

VARMISTA ENNEN VAHAUSTA, ETTÄ IHO ON TÄYSIN PUHDAS JA KUIVA. SAMAA LIUSKAA VOI KÄYTTÄÄ USEAMMAN KERRAN, KUNNES SIIHEN EI ENÄÄ TARTU KARVOJA.

VAROITUKSET. Säilytä ulkopakkaus. Lue ohjevihkonen huolellisesti ennen käyttöä ja noudata siinä annettuja ohjeita ja varoituksia. Tuotetta voi käyttää sääri- ja kainalokarvoihin sekä bikinirajaan. EI VOI KÄYTTÄÄ hiuksiin, kasvoihin, silmiin, nenään, korviin, peräaukon ympärille, sukuelimiin ja nänneihin tai muihin kehonosiin. Älä vahaa suonikohjujen, arpien ja luomien päältä tai finnistä, ärtynyttä tai auringossa palanutta ihoa äläkä ihoa, joka on aiemmin ärsyyntynyt vahaamisesta. Älä toista karvanpoistokäsittelyä useammin kuin 72 tunnin välein. Jos käytät ihoon vaikuttavaa lääkitystä tai sinulla on jokin ihosairaus, kysy lääkäriltäsi, voitko käyttää tuotetta. Vahaaminen ei sovi vanhuksille, diabeetikoille tai retinoideja käyttäville henkilöille. Jos et ole kokeillut vahaamista aikaisemmin, kannattaa harjoittelu aloittaa sääristä. Kun sinulla on jo kokemusta, voit siirtyä vahaamaan bikinirajan ja kainaloiden herkempiä alueita. Varmista ennen käyttöä, että iho on kuiva ja terve eikä se ole ärtynyt ja että iholla ei ole voiteita, öljyjä tai deodoranttia.

TESTAA ennen jokaista käyttökertaa AIHEUTTAAKO TUOTE IHOREAKTION kokeilemalla tuotetta käyttöohjeen mukaisesti ensin pienelle ihoalueelle siihen kehonosaan, jonka haluat käsitellä. Jos iho ei reagoi tuotteeseen 24 TUNNIN KULUESSA, voit jatkaa tuotteen käyttöä.

Jos koet käytön aikana polttelua tai pistelyä, poista tuote välittömästi käytetyn vahaliuskan kääntöpuolen, Perfect Finish -puhdistuspyyhkeen, Veet Multi-Benefit -öljyn tai vauvaöljyn avulla ja huuhtele sen jälkeen runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin. Älä vahaa samaa kohtaa useammin kuin kerran. Iho saattaa tuntua herkemmältä vähän aikaa käsittelyn jälkeen, joten vältä raapimista. Suosittelemme, että odotat 24 tuntia ennen kuin käytät käsitellyllä iholla antiperspiranttia, muita hajustettuja tuotteita tai itseruskettavia tuotteita tai menet uimaan tai otat aurinkoa. Jos Perfect Finish -kosteuspyyhkeet loppuvat, voit käyttää Veet Multi-Benefit öljyä tai vauvaöljyä niiden sijaan. Älä yritä poistaa vahaa vedellä, saippualla tai alkoholilla.

PIDÄ POISSA LASTEN ULOTTUVILTA. Jos tuotetta on nielty, käänny lääkärin puoleen. Ota tuotteen pakkaus mukaasi. Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu lääkäriin. Säilytä käyttämättömät vahaliuskat kuivassa ja viileässä paikassa.