Veet Pure Cold Wax Strips Bikini & Underarm Sensitive Skin

Tuotteen ominaisuudet

  • Mahdollisimman vähän ainesosia
  • Herkälle iholle
  • Pitää ihon sileänä jopa 28 päivää

WAX Strips, ingredients: Hydrogenated Styrene/Methyl Styrene/Indene Copolymer, Paraffinum Liquidum, Silica, Polyethylene, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hydroxyhydrocinnamate.

WIPES, ingredients: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Limonene.

Näin käytät Veet -kylmävahaliuskoja

Ennen ja jälkeen vahauksen

Kainalon- ja bikinialueen vahaus

Lue käyttöohje ja varoitukset huolellisesti ennen kuin käytät Veet-vahaliuskoja. ENNEN VAHAUSTA VARMISTA, ETTÄ IHO ON TÄYSIN PUHDAS JA KUIVA.VAHALIUSKAA VOI KÄYTTÄÄ SAMALLA KÄYTTÖKERRALLA MONTA KERTAA, KUNNES SE MENETTÄÄ TARTTUVUUTENSA

1. Vedä hitaasti liuskat erilleen pyöristetyistä kaistaleista.

2. Aseta yksi vahaliuska iholle ja hiero liuskaa toistuvasti karvan

Kasvusuuntaan.

3. Pidä kiinni kaistaleesta. Pidä ihoalue tiukkana. Vetäise liuska taaksepäin (NIIN NOPEASTI KUIN PYSTYT!) yhdellä nopealla liikkeellä mahdollisimman lähellä ihoa.

4. Vahaamisen jälkeen pyyhi vahajäämät iholta kosteuspyyhkeellä.

VAROITUKSET: Säilytä ulkopakkaus. Lue ohjevihkonen huolellisesti ennen käyttöä ja noudata siinä annettuja ohjeita ja varoituksia. Tuotetta voi käyttää sääri- ja kainalokarvoihin sekä bikinirajaan. EI SOVI pään, kasvojen, silmäripsien, nenän, korvien, sukuelinten ja peräaukon ympäristön, nännien tai muiden kehonosien karvoituksen poistoon. Älä vahaa suonikohjujen, arpien ja luomien päältä tai finnistä, ärtynyttä tai auringossa palanutta ihoa äläkä ihoa, joka on aiemmin ärsyyntynyt vahaamisesta. Älä toista karvanpoistokäsittelyä useammin kuin 72 tunnin välein. Jos käytät ihoon vaikuttavaa lääkitystä tai kärsit ihosairaudesta, neuvottele lääkärin kanssa ennen vahaliuskojen käyttämistä. Vahaaminen ei sovi vanhuksille, diabeetikoille tai A-vitamiinijohdoksia (retinoideja) syöville henkilöille. Jos et ole kokeillut vahaamista aiemmin, vahaaminen kannattaa aloittaa sääristä. Kun sinulla on jo kokemusta, voit siirtyä vahaamaan bikinirajan ja kainaloiden herkempiä alueita. Ennen kuin aloitat, varmista, että iho on kuiva ja hyvässä kunnossa (ei ärtyneisyyttä) eikä siinä ole rasvaa, öljyä tai deodoranttia.

TESTAA IHON REAKTIOTA ennen jokaista käyttökertaa kokeilemalla tuotetta käyttöohjeen mukaisesti ensin pienelle ihoalueelle siihen kehonosaan, jonka haluat käsitellä. Jos iho ei reagoi tuotteeseen 24 TUNNIN KULUESSA, voit jatkaa tuotteen käyttöä. Jos koet käytön aikana polttelua tai pistelyä, poista tuote välittömästi käytetyn vahaliuskan kääntöpuolen, puhdistuspyyhkeen tai vauvaöljyn avulla ja huuhtele sen jälkeen runsaalla vedellä. Jos ärsytys jatkuu, hakeudu lääkäriin.

Älä kuitenkaan vahaa samaa kohtaa useammin kuin kerran. Iho saattaa tuntua herkemmältä vähän aikaa käsittelyn jälkeen, joten vältä raapimista. Suosittelemme, että odotat 24 tuntia ennen kuin käytät käsitellyllä iholla antiperspiranttia, muita hajustettuja tuotteita tai itseruskettavia tuotteita tai menet uimaan tai otat aurinkoa. Jos Perfect Finish-kosteuspyyhkeet loppuvat, voit käyttää Veet Multi-Benefit-öljyä tai vauvaöljyä niiden sijaan. Älä yritä poistaa vahaa vedellä, saippualla tai alkoholilla.

PIDÄ POISSA LASTEN ULOTTUVILTA. Jos tuotetta on nielty, ota yhteyttä lääkäriin. Ota tuotteen pakkaus mukaasi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu lääkärinhoitoon. Säilytä käyttämättömät vahaliuskat kuivassa ja viileässä paikassa.