Veet Wax Strips Legs 10pcs

Tuotteen ominaisuudet

  • Dermatologisesti testattu.
  • Toimii jopa erittäin lyhyisiin karvoihin. 
  • Helppokäyttöinen.

"WAX STRIPS Ingredients: Hydrogenated Styrene/Methyl Styrene/Indene Copolymer, Paraffinum Liquidum, Silica, Polyethylene, Parfum, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Limonene, Citrus Paradisi Peel Oil, Citrus Nobilis Peel Oil, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, CI 77891, CI 15850 WIPES Ingredients: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Limonene "

"Lue pakkauksessa olevat varotoimet huolellisesti, pidä iho puhtaana ja kuivana, liuskat voidaan käyttää uudelleen. 1) Erota liuskat varoen toisistaan. 2) Laita liuska ihollesi. Hiero pari kertaa karvojen kasvusuuntaan, 3) Pidä kiinni kielekkeestä. Pidä iho kireällä. Vedä liuska poispäin, läheltä ihoa, mahdollisimman nopeasti! 4) Poista ylimääräinen vaha Perfect Finish -kosteuspyyhkeellä. Lue ja noudata turvatietoja ja käyttöohje ennen käyttöä. Sopii ihokarvojen poistamiseen sääristä, käsivarsista, kainaloista ja bikinirajasta. EI SOVELLU karvanpoistoon päästä, kasvoista, silmien ympäriltä, nenästä, korvista, peräaukon ympäriltä tai sukupuolielimistä, nänneistä tai muista ruumiinosista."

"Lue kaikki varotoimet ja käyttöohjeet ennen käyttöä, ja noudata niitä. Sopii ihokarvojen poistamiseen säärista, käsívarsista, kainaloista ja bikinirajasta. El SOVELLU karvanpoistoon päästä, kasvoista, silmien ympariltä, nenästä, korvista, peräaukon ympäriltä tai sukupuolielimistä, nänneistä tai muista ruumiinosista. Ei saa käyttäa iholla, jossa on suonikohjuja, arpia, luomia, nappyloitä, haavoja tai arsytystā eikâ alueella joka on palanut auringossa tai aiemmin artynyt ihokarvanpoistovoiteista. Karvanpoistokäsittelykertojen välissä on aina oltava vähintään 72 tuntia. Jos sinulla on iho-ongelmia tai jokin ihon kuntoon vaikuttava sairaus tai laakitys, neuvottele tuotteen käytöstä lääkärin kanssa. Vahaus ei sovi iäkkäille, diabeetikoille tai henkilöille. jotka käyttävät suun kautta otettavia retinoideja (A-vitamiinijohdannaisia). Jos et aikaisemmin ole käyttänyt vahaa, suosittelemme etta aloitat saarien karvanpoistolla. Etene herkemmille kainalo- ja bikinialueille vasta, kun sinulla on enemmän kokemusta. Varmista ennen käyttöä, että ihosi on kuiva, ettei siina ilmene arsytystā, ja etta käsitelävällä ihoalueella ei ole voiteita, öljyja tai deodoranttia TÉSTAA IHON REAKTIOT ennen jokaista käyttökertaa levittamällä voidetta pienelle käsiteltävän ihoalueen osalle ja käyttöohjeiden mukaisesti. Jos iholla ei 24 TUNNIN kuluttua näy merkkeja ärsytyksestä, voit aloittaa käytön. Jos tunnet polttelua/kihelmöintiä käy ton aikana, poista tuote välittömästi käytetyn liuskan taustan avulla, Perfect Finish -Pyyhettä tai vauvaöljyä käyttäen, ja huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä. Jos polttava tunne ei häviä, hakeudu laäkäriin. Alä vahaa samaa aluetta useammin kuin kerran. Va perspiranttien ja kaikkien hajustettujen tuotteiden käyttöä sekā puhdistamalla alue raapimista käsittelyn jälkeen, sillä iho saattaa olla tavallista herkempi. Vältä solariumia, uintia ja auringonottoa 24 tunnin ajan karvanpoiston jälkeen. Jos Perfect Finish -pyyhkeet loppuvat, voit käyttää vauvaoljyä niiden sijaan. Älä käytä vettä, saippuaa tai alkoholia vahan poistamiseen. - SAILYTETTAVA LASTEN ULOTTUMATTOMISSA - Jos joku on niellyt tätä ainetta, hänen on heti hakeuduttava läakärin hoitoon, ja lääkärille on naytettäva tuotteen ulkopakkaus. - Varo aineen joutumista silmiin. Mahdolliset roiskeet on välittömästi huuhdeltava silmistä runsaalla vedellä, Hakeudu täman jälkeen lääkärin hoitoon. - Vahaus sopii raskaana oleville naisille, mutta käsittely saatta a aiheuttaa mustelmia. - Säilytä jäljelle jääneet liuskat kuivassa ja viileassa.."