Wax Strips Easy-Gelwax Technology Bikini & Underarm Normal Skin

Ihotyyppini on

  • Normaali

Valmistelu

  • Käyttövalmis

Hoidon kesto

  • Pitkäaikainen
  • lopputulos

Kehon osa

  • Bikiniraja
  • Kainalot

Tuotteen ominaisuudet

  • 16 vahaliuskaa
  • 4 jälkihoitopyyhettä

Tuotteen Kuvaus

Kiitos uuden sukupolven Veet Wax Strips bikini & kainalo -vahaliuskojen, voit pukeutua miten haluat, milloin haluat ja tuntea olosi varmaksi täydellisistä tuloksista.

Uusi geelimäinen koostumus Easy-GelwaxTM-teknologialla:

• Levittyy hyvin ja tarttuu aktiivisesti lyhimpiinkin karvoihin*, ei ihoon. * 1,5 mm

• Poistaa ihokarvat juurineen - jopa 28 päivää kestävä sileys.

Voit luottaa siihen, että saavutat loistavat tulokset jo ensimmäisellä käyttökerralla, vaikket olisikaan käyttänyt vahaliuskoja aiemmin. Nauti geelikoostumuksen miellyttävästä tunteesta ihollasi, geelin hyvästä tuoksusta sekä sen kauniista väristä. Liuskat on suunniteltu sopimaan erityisen hyvin pienten ja herkkien ihoalueiden karvanpoistoon (esim. bikiniraja ja kainalot). Huolellisesti suunniteltu koostumus sisältää karitevoita, joka on tunnettu kosteuttavista ainesosistaan, sekä Acai-marjojen tuoksua. Sopii normaalille iholle.

Vahaliuskat: Triethylene Glycol Rosinate, Glyceryl Rosinate, Silica, Polyethylene, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Parfum, Paraffinum Liquidum, Butyrospermum Parkii Butter, Aqua, Cedrus Atlantica Bark Oil, Myrocarpus Fastigiatus Oil, Benzyl Salicylate, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, CI 77891, CI 15850


Pyyhkeet: Paraffinum Liquidum, Hexyldecyl Stearate, Parfum, Tocopheryl Acetate, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Limonene, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pelargonium Graveolens Flower Oil.

Lue pakkauksessa annetut varotoimet huolellisesti ennen VeetWax Strips -vahaliuskojen
käyttöä. Liuskoja ei tarvitse hieroa käsien välissä niiden irrottamiseksi toisistaan! 4 helppoa
vaihetta upeiden tulosten saavuttamiseen:
1. Vedä liuskat varovasti erilleen ulospäin pyöristettyjen kaistaleiden avulla.
2. Bikiniraja: taivuta jalkojasi ulospäin. Aseta liuska iholle ja hiero muutamia kertoja karvojen kasvun suuntaisesti. Kainalot: Karvat kasvavat usein kahteen eri suuntaan, ylempänä ylöspäin ja alempana alaspäin, jotenmuista vahata nämä alueet kahdessa vaiheessa Laita toinen kätesi pään taakse ja taivuta käsivartta, jotta käsiteltävä iho pysyy sileänä. Nosta kyynärpäätä ylös ja taakse kiristääksesi ihoa. Aseta liuska kainalon toiselle puolelle ja hiero karvojen kasvun suuntaan (poispäin kainalon keskikohdasta).
3. Pidä iho kireällä. Tartu liuskaan ja vedä liuska poispäin itsestäsimahdollisimman ripeällä liikkeellä, karvojen kasvusuunnan vastaisesti. Irrota liuska yhdellä nopealla repäisyllä, mieluummin ihon läheltä kuin kaukana ihosta.
4. Vahauksen jälkeen, puhdistamahdolliset vahajäänteet iholta Perfect Finish -puhdistuspyyhkeellä.

Varoitukset

Säilytä tuotteen pakkaus ohjeineen. Lue ohjeet ennen käyttöä ja noudata niitä tarkasti. Sopii jaloille, käsille, kainaloille ja bikinirajaan. EI SOVI muualle kasvoihin, päähän, rinnoille, peräaukon alueelle, genitaalialueelle tai muihin kehon osiin. Älä käytä rakkuloihin, suonikohjuun, arpiin, luomiin, laikukkaaseen, rikkoutuneeseen, ärtyneeseen tai auringon polttamaan ihoon tai iholle joka on reagoinut huonosti tuotteeseen aikaisemmin. Tarkista aina lääkäriltä ennen käyttöä mikäli käytät ihoon vaikuttavia lääkkeitä tai kärsit jonkinlaisesta ihotaudista. Vahaus ei sovi vanhuksille, diabeetikoille tai henkilöille jotka ottavat oraali retinoideja. Jos vahaus ei ole tuttua aloita jaloista ja vasta kokemuksen kautta siirry herkempiin alueisiin. Ennen käyttöä pidä huoli, että ihosi on kuiva eikä siinä ole jäänteitä voiteista, öljyistä tai deodoranteista, eikä se ole ärtynyt. TESTAA IHON REAKTIO aina ennen käyttöä pienelle kohdalle ihoa. Jos 24 tunnin jälkeen et ole saanut huonoa reaktiota voit jatkaa käyttöä. Mikäli koet kirvelyä tai kihelmöintiä käytön aikana, poista tuote välittömästi ja huuhtele kylmällä vedellä. Mikäli polttava tunne jatkuu hanki lääkärin apua. Älä vahaa samaa kohtaa kahdesti yhdellä käyttökerralla. Käytön jälkeen vältä alueen raapimista. Käytön jälkeen suosittelemme 24 tunnin taukoa persperantin, hajusteiden ja ruskettavien tuotteiden käytöstä. Vältä myös uimista ja auringonottoa 24 tuntia. Mikäli Perfect Finish -pyyhkeet loppuvat kesken, voit käyttää baby oilia. Älä käytä vettä, saippuaa tai alkoholia. SÄILYTÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA.