Veet Silky Fresh™ Hair Removal Cream Normal Skin Body & Legs

Ihotyyppini on

 • Normaali

Valmistelu

 • 3 - 6 minuuttia

Hoidon kesto

 • Pitkäaikainen
 • lopputulos

Kehon osa

 • Jalat
 • Bikiniraja
 • Kainalot
 • Kädet

Tuotteen ominaisuudet

 • Ihotyyppini on: Normaali
 • Kehon osa: Jalat, Bikiniraja, Kainalot, Kädet
 • Pitkäaikainen lopputulos. Valmistelu: 3 - 6 minuuttia
 • Kliinisesti testattu, sileä iho jopa 7 päivää
 • 1 x 200ml tuubi, 1 x lasta

Tuotteen Kuvaus

Veet-karvanpoistovoiteessa hyödynnetään Silky Fresh -teknologiaa. Tuote poistaa karvat nopeasti ja tehokkaasti ja jättää ihon silkinpehmeäksi. Veet kosteuttaa ihoa jopa 24 tunnin ajan. Kliinisesti testattu, sileä iho jopa 7 päivää.

Aqua, Urea, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Calcium Hydroxide, Talc, Ceteareth-20, Glycerin, Sorbitol , Parfum, Magnesium Trisilicate, Potassium Hydroxide, Propylene Glycol , Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Geraniol, Acrylates Copolymer , Citronellol, Limonene, Hydrated Silica, Butylphenyl Methylpropional, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, CI 77891

Kauniin sileä iho kolmessa vaiheessa:
1.Levitä lastan kaarevalla osalla tasainen kerros Veet-voidetta suoraan iholle ja peitä käsiteltävä alue kokonaan.
2. Anna voiteen vaikutaa 3 min. Kokeile sitten poistaa ihokarvat lastan avulla pieneltä alueelta nähdäksesi irtoavatko karvat. Jos ihokarvat irtoavat helposti, poista voide lastan leveällä tai kapealla päällä (kehon osasta riippuen) koko alueelta. Jos ihokarvat eivät vaikuta irtoavan, anna voiteen vaikuttaa vielä enintään 3 minuuttia. Älä kuitenkaan koskaan pidä voidetta iholla yli 6 minuuttia.
3.Huuhtele iho perusteellisesti vedellä voiteen käytön jälkeen ja kuivaa.

SOPII SEKÄ NAISILLE ETTÄ MIEHILLE. Säilytä ulkopakkaus mahdollista myöhempää tarvetta varten. Lue käyttöohje ja varoitukset ennen käyttöä ja noudata niitä. Älä ylitä kuuden minuutin vaikutusaikaa. Tuotetta voi käyttää sääri- ja kainalokarvoihin sekä bikinirajaan. EI VOI KÄYTTÄÄ hiuksiin, kasvoihin, silmiin, nenään, korviin, peräaukon ympärille, sukuelimiin ja nänneihin tai muihin kehonosiin. Älä levitä suonikohjujen, arpien tai luomien päälle äläkä finniselle, rikkoutuneelle, ärtyneelle tai auringon polttamalle iholle tai iholle, jolla on aiemmin ilmennyt haitallisia reaktioita karvanpoistovoiteeseen. Älä toista karvanpoistokäsittelyä useammin kuin 72 tunnin välein. Jos käytät ihoon vaikuttavaa lääkitystä tai sinulla on jokin ihosairaus, kysy lääkäriltäsi, voitko käyttää tuotetta. TESTAA ennen jokaista käyttökertaa REAGOIKO IHOSI TUOTTEESEEN: Levitä tuotetta pienelle testialueelle kehonosaan, johon aiot sitä käyttää, ja poista siitä karvat käyttöohjeen mukaan. Jos iho ei reagoi tuotteeseen 24 TUNNIN KULUESSA, voit jatkaa tuotteen käyttöä. Jos tunnet polttelua tai kihelmöintiä käytön aikana, poista voide iholta välittömästi ja huuhtele huolellisesti viileällä vedellä. Jos polttava tunne ei häviä, hakeudu lääkäriin. Iho saattaa olla herkempi jonkin aikaa käsittelyn jälkeen, joten vältä sen raapimista. Suosittelemme, että odotat 24 tuntia ennen kuin käytät käsitellyllä iholla antiperspiranttia, muita hajustettuja tuotteita tai itseruskettavia tuotteita tai menet uimaan tai otat aurinkoa. PIDÄ POISSA LASTEN ULOTTUVILTA. Jos nielet tuotetta, hakeudu välittömästi lääkäriin. Ota ulkopakkaus mukaan. Vältä kosketusta silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu lääkäriin. Sisältää emästä ja tioglykolaattia. Tuote saattaa tehdä pinnoista liukkaita. Varo, ettei tuotetta joudu mattoihin, vaatteisiin tai lattialle.