In Shower Hair Removal Cream Legs & Body Dry Skin

Ihotyyppini on

  • Normaali
  • Kuiva

Valmistelu

  • 3 - 6 minuuttia

Hoidon kesto

  • Nopea lopputulos

Kehon osa

  • Jalat
  • Bikiniraja
  • Kainalot
  • Kädet

Tuotteen ominaisuudet

  • 1x 150ml tuubi
  • 1 kaksipuolinen sieni voiteen levittämiseen ja poistamiseen

Tuotteen Kuvaus

Veet In Shower Hair Removal Cream toimii juureen asti myös lyhyissä karvoissa, antaen sinulle sileän ihon päiviksi. Veet In Shower on suunniteltu sopimaan rutiineihisi. Uniikin vettä hylkivän koostumuksen ansiosta se toimii samalla kun käyt suihkussa.

Aqua, Urea, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Paraffinum Liquidum , Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, VP/Hexadecene Copolymer , Potassium Hydroxide, Magnesium Trisilicate, Parfum, Propylene Glycol , Lithium Magnesium Sodium Silicate, Sodium Gluconate, Acrylates Copolymer, Linalool, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, CI 77891, CI 45380 (3).

Kauniin sileä iho viidellä toimenpiteellä:
1.Ennen suihkua käytä pehmeää puolta sienestä levittääkseni voiteen iholle. Älä hankaa. Varmista, että karvat ovat peitossa.
2.Odota minuutti ennen suihkuun menoa.
3.Käy suihkussa normaalisti, mutta vältä suoraa vesisuihkua voiteella kaksi minuuttia.
4.Nyt voide on ollut ihollasi 3 minuuttia ja voit käyttää valkoista puolta sienestä poistaakseni ensin pienen alueen voidetta. Jos karvat lähtivät irti voit jatkaa ja poistaa kaiken voiteen. Käytä pyörivää liikettä. Voit jättää voiteen maksimissaan kuudeksi minuutiksi iholle. Käytä värillistä puolta sienestä herkille ihoalueille.
5.Huuhtele huolellisesti voide iholta ja kuivaa. Huolehti, että pakkaus on suljettu ja kuivaa sieni hyvin ennen kuin laitat sen säilytykseen.

Varoitukset

Säilytä tuotteen pakkaus varo-ohjeineen. Lue ohjeet huolellisesti ennen käyttöä. Älä ylitä 6 minuutin käyttöaikaa. Sopii jaloille, käsille ja kainaloille. EI SOVI muualle kasvoihin, päähän, rintoihin, peräaukon alueelle, genitaalialueelle tai muihin kehon osiin.
3 Älä käytä rakkuloihin, suonikohjuun, arpiin, luomiin, laikukkaaseen, rikkoutuneeseen, ärtyneeseen tai auringon polttamaan ihoon tai iholle joka on reagoinut huonosti tuotteeseen aikaisemmin. Jätä vähintään 72 tuntia väliä karvanpoistojen väliin. Tarkista aina lääkäriltä ennen käyttöä mikäli käytät ihoon vaikuttavia lääkkeitä tai kärsit jonkinlaisesta ihotaudista. TESTAA IHON REAKTIO aina ennen käyttöä pienelle kohdalle ihoa. Jos 24 tunnin jälkeen et ole saanut huonoa reaktiota voit jatkaa käyttöä. Mikäli koet kirvelyä tai kihelmöintiä käytön aikana, poista tuote välittömästi ja huuhtele kylmällä vedellä. Mikäli polttava tunne jatkuu hanki lääkärin apua. Jos polttava tunne jatkuu ota yhteys lääkäriin. Vältä raapimista. Käytön jälkeen suosittelemme 24 tunnin taukoa persperantin, hajusteiden ja ruskettavien tuotteiden käytöstä. Vältä myös uimista ja auringonottoa 24 tuntia. SÄILYTÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA. Mikäli tuotetta niellään ota heti yhteys lääkäriin ja ota mukaasi tuotteen pakkaus. Vältä kosketusta silmien kanssa. Mikäli näin kuitenkin tapahtuu - huuhtele runsaalla vedellä ja ota yhteys lääkäriin. Sisältää alkalia ja tioglykolaattia. Tuote voi aiheuttaa pintojen liukkautta. Vältä tuotteen läikkymistä matoille, vaatteille ja lattialle.