Veet Expert Hair Removal Cream Legs & Body All Skin Types

Tuotteen ominaisuudet

  • Vaikutus alkaa 2 min
  • Suunniteltu vaativaan karvanpoistoon
  • Pitää ihon sileänä pitkään
  • Tuote sopii kaikille ihotyypeille, myös herkälle iholle

Ingredients: Aqua, Cetearyl Alcohol, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Urea, Paraffinum Liquidum, Ceteareth-20, Ceresin, Steareth-21, Glycerin, Parfum, Steareth-2, Potassium Hydroxide, Kaolin, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Sodium Gluconate, Butyrospermum Parkii Butter, Geraniol, Citronellol, Limonene

Ennen kuin käytät Veet-tuotetta, lue pakkauksen sisältämät ohjeet ja varoitukset huolellisesti.

Min. 2* MIN - Max. 6 MIN

Karvanpoisto

1. Levitä Veet Expert -karvanpoistovoidetta tasaisesti niin, että voide peittää karvat kokonaan.

2. Anna voiteen vaikuttaa 2 minuutin ajan ja kokeile sitten poistaa varovasti lastalla voidetta pieneltä testialueelta. Jos karvat irtoavat helposti, poista loput voiteesta lastalla. Jos karvat ovat lujasti kiinni, voit antaa voiteen vaikuttaa 6 minuutin ajan. Älä kuitenkaan anna vaikuttaa pidempään kuin 6 minuuttia!

3. Huuhtele kaikki voiteen jäämät huolellisesti pois vedellä. Kuivaa iho.

Dermatologisesti testattu. Varoitukset: Säilytä ulkopakkaus mahdollista myöhempää tarvetta varten. Lue ohjevihkonen huolellisesti ennen käyttöä ja noudata siinä annettuja ohjeita ja varoituksia. Älä anna voiteen vaikuttaa iholla pidempään kuin 6 minuuttia. Tuotetta voi käyttää käsivarsien karvoihin, sääri- ja kainalokarvoihin sekä koko bikinialueelle, myös ulompiin häpyhuuliin. VÄLTÄ TUOTTEEN JOUTUMISTA SISEMPIIN HÄPYHUULIIN JA LIMAKALVOILLE. EI SOVI kasvojen, pään, rinnan tai muiden kehonosien karvoituksen poistoon. Älä käytä ainetta huuliherpeksen, arpien ja luomien päälle tai finniselle, ärtyneelle tai auringossa palaneelle iholle tai iholle, joka on aiemmin ärsyyntynyt karvanpoistovoiteiden käyttämisestä. Älä toista karvanpoistokäsittelyä useammin kuin 72 tunnin välein. Jos käytät ihoon vaikuttavaa lääkitystä tai sinulla on jokin ihosairaus, kysy lääkäriltäsi, voitko käyttää tuotetta.

TESTAA ennen jokaista käyttökertaa AIHEUTTAAKO TUOTE IHOREAKTION kokeilemalla tuotetta käyttöohjeen mukaisesti ensin pienelle ihoalueelle siihen kehonosaan, jonka haluat käsitellä. Jos iho ei reagoi tuotteeseen 24 TUNNIN KULUESSA, voit jatkaa tuotteen käyttöä. Jos tunnet polttelua tai kihelmöintiä käytön aikana, poista voide iholta välittömästi ja huuhtele huolellisesti viileällä vedellä. Jos polttava tunne ei häviä, hakeudu lääkäriin.

Iho saattaa tuntua herkemmältä vähän aikaa käsittelyn jälkeen, joten vältä raapimista. Suosittelemme, että odotat 24 tuntia ennen kuin käytät käsitellyllä iholla antiperspiranttia, muita hajustettuja tuotteita tai itseruskettavia tuotteita tai menet uimaan tai otat aurinkoa.

PIDÄ POISSA LASTEN ULOTTUVILTA. Jos tuotetta on nielty, ota yhteyttä lääkäriin. Ota tuotteen pakkaus mukaasi. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu lääkäriin. Sisältää emäksisiä ainesosia ja tioglykolaattia. Tuote saattaa tehdä pinnat liukkaiksi. Vältä aineen joutumista matoille, vaatteille ja lattioille. Säilytä viileässä ja kuivassa tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto. Säilytä alkuperäispakkauksessa. Ei saa jäätyä. ÄLÄ säilytä yli 50 °C:n lämpötilassa.