Bikinirajan ihokarvojen poisto

Kiinnijääminen hoitamattomasta bikinirajasta on jokaisen naisen painajainen, mutta kiitos Veetin voit pitää bikinirajat helposti siistinä. Tunne itsesi itsevarmaksi ja ole luottavainen Veet tuotteiden ansioista, joista löydät sinulle sopivan tuotteen. Halusit sitten nopeaa lopputulosta taikka jopa neljä viikkoa kestävää sileyttä bikinirajoillesi, löydät sinulle sopivan tuotteen.

Ihokarvojen poistaminen bikinirajoista on Veetin avulla helppoa, mutta on tärkeää ottaa huomioon, että alue jolta ihokarvat poistetaan on herkkä. Näillä vinkeillä saat parhaat lopputulokset.

  • Ennen kuin käytät Veet tuotteita, testaa tuotetta ihollesi pienelle alueelle. Jos testialueella ei näy vuorokauden aikana merkkejä ärtymisestä, voidaan tuotetta käyttää normaalisti.
  • Voit käyttää Veet voidetta bikinirajojen siistimiseen, mutta on tärkeää, että voidetta ei pääse intiimeille alueille. Voiteen joutuessa intiimille alueelle se voi aiheuttaa ärsytystä taikka muita haittavaikutuksia intiimialueissa.

 * Voiteiden vaikutusajat vaihtelevat voiteittain. Normaalille iholle sopiva aika on 3min ja kuivalle iholle 6min. Muista seurata pakkauksen antamia ohjeita.

Jos käytät Veet vahaliuskoja voit leikata niitä sopivimmaksi hankalille alueille.

  • Sisäänpäin kasvavista ihokarvoista ei pidä kukaan! Muista kuoria iho ennen ihokarvojen poistoa ja käyttää löysiä vaatteita ihokarvojen poiston jälkeen, jotta vältyt sisäänpäin kasvavilta ihokarvoilta.
  • Seuraavan 24 tunnin aikana käytöstä ihokarvojen poistoalueella ei ole suositeltavaa käyttää deodoranttia, hajuvettä, itsestään ruskettavia tuotteita, taikka uida tai ottaa aurinkoa.

Kerro meille kuinka sinä saavutat kauniit ja sileät bikinirajat!