Kasvojen ihokarvojen poisto

Naisten varjelema salaisuus on kuinka saada kasvon ihokarvat helposti pois. Veetin avulla voi kohdata maailman kasvotusten. Veet kasvojen alueelle tarkoitetuista tuotteista löydät sopivat tuotteet hankalien ja tarkkojen alueiden siistimiseen.

  • Jos etsit nopeaa ja kivutonta tapaa poistaa kasvojen ihokarvat, on valintasi Veet Facial Hair Removal Cream Kit tuote. Koska voide vaikuttaa ihokarvojen juurien tasolla, kestää sileys pidempään kuin höylätessä.
  • Pitkäaikaisempaa sileyttä vaalivalle löytyy Veet Precision Wax & Care tuote. Tuote on varta vasten suunniteltu kasvon alueen ihokarvojen poistoon. Se on helppokäyttöinen ja soveltuu kaikenlaisille ihotyypeille.
  • Kasvoille tarkoitetut Veet vahaliuskat ovat helppoja käyttää. Easy Grip teknologian avulla voit saavuttaa vaivatta jopa neljän viikon sileyden, vain yhdellä liikkeellä. Toimii jopa lyhyeen ihokarvoitukseen ja säännöllisellä käytöllä ihokarvat harventuvat ja muuttuvat pehmeämmiksi. 

Ihokarvojen poistaminen kasvoista on Veetin avulla helppoa, mutta on tärkeää ottaa huomioon, että alue jolta ihokarvat poistetaan on herkkä. Näillä vinkeillä saat parhaat lopputulokset.

  • Ennen kuin käytät Veet tuotteita, testaa tuotetta ihollesi pienelle alueelle. Jos testialueella ei näy vuorokauden aikana merkkejä ärtymisestä voidaan tuotetta käyttää normaalisti.
  • Varmista, että kasvot ovat puhtaat ja kuivat ennen Veet tuotteiden käyttämistä, näin saat parhaan lopputuloksen.
  • Seuraavan 24 tunnin aikana käytöstä ihokarvojen poistoalueella ei ole suositeltavaa käyttää deodoranttia, hajuvettä, itsestään ruskettavia tuotteita, taikka uida tai ottaa aurinkoa.

Onko sinulla muita hyviä vinkkejä kuinka saada paras lopputulos? Jaa ne meidän kanssamme!