Veet Pure Hair Removal Cream Sensitive Skin Bikini & Underarm

Tuotteen ominaisuudet

  • Pitkäkestoista sileyttä
  • Mahdollisimman vähän ainesosia
  • Dermatologisesti testattu
  • Ilman ammoniakin epämiellyttävää hajua*sitä aiheuttavien ainesosien poistamisen takia

Tuotteen Kuvaus

Hienostunut koostumus silkinsileän tunteen saamiseksi mahdollisimman vähin ainesosin. Ilman ammoniakin hajua*.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Paraffinum Liquidum, Potassium Thioglycolate, Calcium Hydroxide, Ceteareth-20, Talc, Glycerin, Parfum, Polyethylene, Sodium Gluconate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Säilytä viileässä, jäätymättömässä paikassa lasten ulottumattomissa. Suositeltava säilytyslämpötila on 5–40 °C.

Karvanpoisto kestää 5–10 minuuttia** vaikutus alkaa 5 minuutissa
Kaunis, sileä iho vain 3 vaiheen jälkeen:
Lue varoitukset huolellisesti ennen käyttöä ja noudata käyttöohjetta tarkasti.
1.) Avaa putkilon korkki. Purista voidetta suoraan putkilosta alueelle, jonka haluat käsitellä. Levitä voide putkilon pyöristetyllä päällä paksuksi ja tasaiseksi kerrokseksi. Älä hiero voidetta ihoon.
2.) Anna aineen vaikuttaa 5 minuutin ajan ja kokeile sitten poistaa lastalla varovasti pientä testialuetta. Jos karvat irtoavat helposti, poista loput karvat lastalla. Käytä lastan leveämpää tai kapeampaa päätä kehonosan mukaan. Jos karvoituksesi on paksumpaa, anna voiteen vaikuttaa 10 minuutin ajan – mutta ei pidempään.
3.) Huuhtele iho huolellisesti vedellä, jotta voiteen jäämät irtoavat. Kuivaa. Pyyhi putkilon pää puhtaaksi ja kierrä korkki kiinni.

Varoitukset
Säilytä ulkopakkaus mahdollista myöhempää tarvetta varten.
Lue ohjevihkonen huolellisesti ennen käyttöä ja noudata siinä annettuja ohjeita ja varoituksia. Älä anna aineen vaikuttaa iholla pidempään kuin 10 minuuttia.
Tuotetta voi käyttää sääri- ja kainalokarvoihin sekä bikinirajaan. EI SOVI pään, kasvojen, silmäripsien, nenän, korvien, sukuelinten ja peräaukon ympäristön, nännien tai muiden kehonosien karvoituksen poistoon.
Älä käytä ainetta suonikohjujen, arpien ja luomien päälle tai finniselle, ärtyneelle tai auringossa palaneelle iholle tai iholle, joka on aiemmin ärsyyntynyt karvanpoistovoiteiden käyttämisestä.
Pidä aina kolmen vuorokauden tauko karvanpoiston välillä.
Jos käytät ihoon vaikuttavaa lääkitystä tai kärsit ihosairaudesta, neuvottele lääkärin kanssa ennen karvanpoistovoiteen käyttämistä.
TESTAA IHON REAKTIOTA ennen jokaista käyttökertaa kokeilemalla tuotetta käyttöohjeen mukaisesti ensin pienelle ihoalueelle siihen kehonosaan, jonka haluat käsitellä. Jos mitään haittavaikutuksia ei ole ilmennyt VUOROKAUDEN aikana, voit jatkaa käyttöä.
Jos tunnet käytön aikana polttelua tai kihelmöintiä, poista tuote välittömästi iholta ja huuhtele huolellisesti viileällä vedellä. Jos poltteleva tunne jatkuu, hakeudu lääkärin hoitoon.
Iho saattaa olla herkempi jonkin aikaa käsittelyn jälkeen, joten vältä sen raapimista.
Suosittelemme välttämään antiperspirantin, hajustettujen tuotteiden ja itseruskettavien tuotteiden käyttöä sekä uimista ja auringonottoa vuorokauden ajan käsittelyn jälkeen.
PIDÄ POISSA LASTEN ULOTTUVILTA.
Jos tuotetta on nielty, hakeudu välittömästi lääkäriin. Ota tuotteen pakkaus mukaasi.
Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu lääkäriin.
Sisältää emäksisiä ainesosia ja tioglykolaattia.
Tuote saattaa tehdä pinnat liukkaiksi.
Vältä aineen joutumista matoille, vaatteille ja lattioille.