VINKKEJÄ JA NEUVOJA

none
Vahaus kylmävahalla

Etsitkö perinteistä karvanpoistoratkaisua, jolla saat pitkäkestoisen sileyden? Kylmävahaus on erinomainen vaihtoehto, koska käsittelyn voi tehdä nopeasti ja se poistaa karvat suoraan juuresta, jolloin iho pysyy sileänä jopa 28 päivää. Kätevät kylmävahaliuskat ovat täydellinen vaihtoehto myös matkakäyttöön.

Lue lisää
none
Miksi vahaus ajelun sijaan?

Kun muistelet ensimmäistä karvanpoistokokemustasi, teit sen luultavasti ihokarvahöylällä, ja olet ehkä jatkanut höylän käyttöä sen jälkeenkin. Siinä ei ole mitään vikaa. Ihokarvahöylät ovat käteviä, ja niillä homma hoituu vähällä vaivalla. Vaikka ihokarvahöylä saattaa vaikuttaa parhaalta vaihtoehdolta, saatavilla on muitakin menetelmiä, joihin kannattaa perehtyä. Esimerkiksi vahaamisessa kestää hieman kauemmin kuin ihokarvahöylällä ajelemisessa, mutta vahaamisen jälkeen sinun ei tarvitse ajatella asiaa jopa neljään viikkoon – näin todennäköisesti säästät lopulta aikaa ja rahaa.

Lue lisää
none
Voinko poistaa ihokarvoja itse?

Karvanpoisto voi olla vaikeaa, jos et ole varmaa siitä, mistä pitäisi aloittaa. Aluksi kannattaa etsiä karvanpoistotuotteet, jotka sopivat parhaiten sinulle, ihollesi ja täsmällisiin tarpeisiisi. Kysymyksenä siis on: Voitko tehdä karvanpoiston itse? Vastaus on kyllä, ja Veet® auttaa sinua onnistumaan.

Lue lisää