Voinko poistaa ihokarvoja itse?

Karvanpoisto voi olla vaikeaa, jos et ole varmaa siitä, mistä pitäisi aloittaa. Aluksi kannattaa etsiä karvanpoistotuotteet, jotka sopivat parhaiten sinulle, ihollesi ja täsmällisiin tarpeisiisi. Kysymyksenä siis on: Voitko tehdä karvanpoiston itse? Vastaus on kyllä, ja Veet® auttaa sinua onnistumaan. 

Oikean tuotteen löytäminen

Veetillä on laaja valikoima karvanpoistotuotteita, joista jokainen sopii tiettyihin tarpeisiin. Riippumatta siitä, kaipaatko pientä ehostusta vai valmistaudutko tärkeään tilaisuuteen, Löydä sopiva Veet® -sivulta löydät itsellesi sopivimman tuotteen ja menetelmän. 

Kaikki Veet-tuotteet on suunniteltu antamaan sileä iho mukavasti kotonasi. Taustamateriaaliin perehtyessäsi huomaat, että jokaisella Veet-tuotesivulla on perusteellinen tuotekuvaus, yksinkertaiset ohjeet ja tuotearviovideot, jotka auttavat valitsemaan itsellesi sopivimman tuotteen. Muista, että Veetillä on erityisesti herkälle iholle suunnattu kotikäyttöinen karvanpoistosarja! 

Karvanpoistovinkkejä

1. Noudata käyttöohjeita 

Veetin käyttäminen on helppoa, ja jokaisen karvanpoistotuotteen mukana on pakkaukseen sisältyvät täsmälliset ohjeet. Riippumatta siitä, minkä Veet-tuotteen valitset, muista lukea kaikki pakkauksessa olevat ohjeet ennen karvanpoiston aloittamista ja noudata ohjeita huolellisesti. Helppokäyttöiset ohjeemme opastavat sinut vaihe vaiheelta. 

2. Kokeile pienelle alueelle 

Ennen kuin käytät Veet-karvanpoistotuotteita, on tärkeää kokeilla, miten ihosi reagoi käsittelyyn. Testaa tuotetta paikallisesti poistamalla ihokarvoja ensin pieneltä ihoalueelta ennen koko alueen käsittelyä. Ellei vuorokauden kuluessa ilmene haittavaikutuksia, jatka tuotteen käyttöä normaalisti.[1] Muista toistaa tämä prosessi jokaiselle Veet-karvanpoistotuotteelle, jota aiot käyttää. 

3. Ihon kuoriminen 

Jos valitset jonkin vahatuotteistamme, suosittelemme tekemään iholle kuorinnan 24 tuntia ennen Veet-karvanpoistotuotteiden käyttöä.[1] Kuorinta valmistaa ihokarvat karvanpoistoon ja mahdollistaa paremman lopputuloksen. Tästä vaiheesta on hyötyä varsinkin, jos sinulla on sisäänkasvaneita karvoja. Joillekin ihmisille tulee punoitusta kuorinnan jälkeen, joten odota punoituksen loppumista ennen lopullista tulosta. 

4. Pidä ihosi puhtaana 

Veet-karvanpoistotuotteet toimivat parhaiten, kun iholla ei ole ihon omaa rasvaa eikä kosteutusvoidejäämiä. Parhaan tuloksen saavuttamiseksi suosittelemme varmistamaan, että iho on puhdas ja kuiva. 

5. Odota ennen kuin käytät muita tuotteita 

Odota 24 tuntia ennen kuin käytät käsitellyllä iholla antiperspirantteja, tuoksutuotteita tai itseruskettavia tuotteita [2]. 

Kun olet valmis aloittamaan, Veet-valikoimassa on sopiva tuote kaikkiin karvanpoistotarpeisiisi. Veetin avulla saat helposti kosketeltavan pehmeän ihon mukavasti kotonasi. Sinä pystyt siihen!