Vahaus kylmävahalla

Etsitkö perinteistä karvanpoistoratkaisua, jolla saat pitkäkestoisen sileyden? Kylmävahaus on erinomainen vaihtoehto, koska käsittelyn voi tehdä nopeasti ja se poistaa karvat suoraan juuresta, jolloin iho pysyy sileänä jopa 28 päivää. Kätevät kylmävahaliuskat ovat täydellinen vaihtoehto myös matkakäyttöön. Lue alta lisää kylmävahauksesta! 

Kylmävahan käyttö

Hyvä keino valmistella iho ennen vahausta on tehdä kuorinta luffalla tai vartalonkuorinta-aineella vuorokausi ennen vahausta. Tämä auttaa poistamaan kuolleen ihokerroksen ja pintarasvaisuuden, joka voi tukkia karvatupet. Lisäksi kylmävahaliuskat tarttuvat ihon pintaan paljon helpommin. 

Veet®-vahaliuskojen käyttö on helppo nelivaiheinen prosessi, jonka jälkeen iho pysyy sileänä jopa 28 päivää! Lue ohjeet ennen käyttöä. Kun olet varmistanut, että ihosi on kuiva: 

  1. Vedä liuskat erilleen pyöristetyistä kaistaleista 
  2. Paina vahaliuskat tukevasti iholle karvan kasvusuuntaan 
  3. Pidä liuskan yläpuolella iho tiukkana ennen kuin vedät liuskan pois ripeällä liikkeellä karvan kasvusuuntaa vastaan 
  4. Puhdista mahdolliset vahajäämät Perfect Finish Wipe -kosteuspyyhkeellä 

Kylmävahauksen edut

Kylmävahaus on kätevä ja helppo ihokarvojen poistomenetelmä! Veet®-vahaliuskojen käyttö on nopeaa, ne tarttuvat helposti, ja ne voi poistaa jo muutaman sekunnin kuluttua. Niitä on kätevä käyttää myös pienille ihoalueille, joihin on vaikea yltää, kuten bikinirajaan. Liuskat voi leikata tietylle alueelle sopiviksi. Samaa liuskaa voi käyttää useamman kerran, kunnes se menettää tartuntakykynsä. 

Kylmävahauksen haittapuolet

Kylmävahauksen jälkeen iholle jää usein tahmeita jäämiä. Kylmävahaliuskat eivät aina poista karvoja juurineen ensimmäisellä kerralla, ja joskus käsittely on tehtävä uudelleen. Käsittelyn toistaminen voi olla epämukavaa ja voi lisätä ihoärsytyksen todennäköisyyttä, jos sinulla on herkkä iho [1]. 

Onneksi valikoimassamme on erilaisiin tarpeisiin runsaasti erilaisia Veet®-vahaliuskat-tuotteita! Kätevä Easy GripTM -kaistale auttaa irrottamaan karvat helposti juurineen, ja valikoimaan kuuluu runsaasti erilaisia koostumuksia kuivalle ja herkälle iholle. Aiotko poistaa kasvojen, kainaloiden tai bikiniraja-alueen ihokarvoja? Valikoimassamme on myös vahaliuskoja, jotka on suunniteltu erityisesti näille herkille, vaikeasti käsiteltäville alueille! 

Kylmävahaus on erinomainen ratkaisu, jos sinulla on rajallisesti aikaa mutta haluat sileän ihon ilman sänkeä. Valitse vaivaton karvanpoisto Veet®-vahaliuskojen avulla!